22 Σεπ 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ:


"Ο ΘΕΜΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ DVD ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΕΥΣΕΙ!"


How much ;
Με ζητήματα που σηκώνουν πολύ συζήτηση συνεχίστηκε η δίκη των Αναστασιάδη και Μακρυγιάνη για τους κομιστές του αμαρτωλού dvd στα χέρια του Ανδριανού κι από εκεί στο Μαξίμου που ανάγκασαν τον πρώην ρουσφετολόγο του Καραμανλή, κάποιον Χρήστο Ζαχόπουλο, να πέσει από τον πέμπτο όροφο του διαμερίσματός του στο Κολωνάκι το 2007. Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της κυβέρνησης Καραμανλή που κουκουλώνεται σιγά σιγά, χωρίς να μάθουμε όλες τις αλήθειες για τις αλητείες πρωτοκλασσάτων στελεχών της άχρηστης κυβέρνησης του κουρασμένου.
"Τους συγχωρώ, θέλανε να με προστατεύσουν κι εμένα και την κυβέρνηση "είπε ο Ζαχόπουλος αφήνοντας Παυλόπουλους όλους τους παρευρισκόμενους στο ακροατήριο. Μάλιστα απέσυρε και την παράσταση πολιτικής αγωγής."Ότι έκαναν το έκαναν για το καλό μου", είπε ο Ζαχόπουλος που είχε βιντεοσκοπηθεί να χαιδολογάει κάποια Τσέκου που πήρε το DVD και το πήγε αμανάτι μαζί με τον Νικολουτσόπουλο στο "Πρώτο Θέμα", έτσι για να περάσει η ώρα.Και μετά το πήρε ο κομιστής και το έδωσε στον Ανδριανό με τα σαράντα σπίτια για να το πάει στον τότε πρωθυπουργό να το πάρει μάτι. Και μετά το είχαν πάει και στην Τρέμη που δεν το είχαν δει ποτέ.
karamanlis-zaxopoulosΩς γνωστόν ο χοντρογραμματέας  είχε πέσει σαν σάκος από το μπαλκόνι του στο Κολωνάκι στις 20 Δεκεμβρίου 2007. Βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγγελισμός ο πρώην γ.γ. του ΥΠΠΟ, Χρ. Ζαχόπουλος, ύστερα από απόπειρα αυτοκτονίας που πραγματοποίησε πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο του σπιτιού του, Λουκιανού και Καρνεάδου στο Κολωνάκι. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο κ. Ζαχόπουλος έπεσε από το μπαλκόνι φωνάζοντας «με φάγανε».
O πρώην γ.γ. του ΥΠΠΟ βρισκόταν εκείνη την ώρα μόνος του στο σπίτι. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις του, ωστόσο η κατάστασή του κρίνεται κρίσιμη. Ο πρώην γ.γ. του ΥΠΠΟ υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία στον Ευαγγελισμό και σύμφωνα με την διοίκηση του νοσοκομείου φέρει πολλαπλά κατάγματα και σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.Ο κ. Ζαχόπουλος παραίτηθηκε την Τετάρτη απο τη θέση του γ.γ. στο ΥΠΠΟ, επικαλούμενος λόγους υγείας.
Εμείς ένα έχουμε να πούμε. Φτου σας ξεφτύλες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου